Features

Anlita en personlig tränare i Östersund

Ditt mål – Min drivkraft

Genom åren har jag hjälpt många människor – såväl företag som privatpersoner – att komma igång och upprätthålla sin träning. Jag jobbar alltid utifrån ett individanpassat helhetsupplägg som hjälper dig att snabbare nå dina mål. Oberoende av ålder, förutsättningar, utmaningar eller ambitioner är min drivkraft och styrka att jag kan hjälpa dig att hitta just din motivation.

Jag erbjuder flexibla träningspass i omväxlande miljö – allt utifrån dina önskemål. Vill du träna hemma, i en park, på gymmet eller i skidspåret? Det är din kalender och dina behov som styr. Den bästa träningen är den som blir av. Nu är det dags att maximera dina förutsättningar.

Är du redo? Det är jag! Kontakta mig för kostnadsfri konsultation.

 jonas@jonasbrandt.se | 072-222 79 01

Vill du träna i grupp på fasta tider?

Då är du välkommen att delta på mina grupppass Power Works. Jag erbjuder i dagsläget fyra träningspass i veckan med varierande kvälls- och morgontider samt med olika platser och inriktning.  

Besök min Facebooksida för ytterligare information.

Features

Personlig träning – Företag / grupper

Gladare och friskare medarbetare!

Att friskvård är en viktig komponent i ett välfungerande företag vet de flesta. Dock är det inte alltid så lätt att veta hur man går tillväga för att hitta en form som tilltalar alla medarbetare och som samtidigt är effektiv nog att ge synbara resultat.

Jag hjälper till att skräddarsy träningsupplägg som passar just ditt företag och dina anställda. Även om träningen sker i grupp ser jag alltid till den enskilda individens förutsättningar och behov. Dessutom ger jag tips och råd om hur ni kan använda er av träningen i vardagen för att förebygga skador och sjukskrivningar.

Min ambition och uppgift är att se till så att gruppen tillsammans har roligt och uppnår gemensamma mål, vilket i sin tur leder till ökad arbetsglädje alla dagar i veckan.

Vilka fördelar finns med företagsträning?

 • Det stärker teamkänslan och samhörigheten i arbetsgruppen.
 • Det hjälper till att förebygga yrkesrelaterade skador.
 • Sjukskrivningar förebyggs och minskas.
 • Arbetsglädjen ökar.

Vill du veta mer om vad jag kan göra för er? Kontakta mig då för kostnadsfri konsultation!

Features

Personlig träning – Privat

Investera i dig själv och din framtid – din kropp ska hålla livet ut!

Det blir allt vanligare att ta hjälp av en personlig tränare. I takt med att människors kunskap om träning och hälsa förbättras, ökar samtidigt förståelsen för hur viktigt det är med individanpassad träning.

Vi är alla unika individer med unika förutsättningar och bästa sättet att maximera och effektivisera sin träning är att just skräddarsy den. På samma sätt som vi investerar pengar i husrenovering eller servar bilen för längre hållbarhet börjar vi också inse värdet av att investera i oss själva och vår kropp som ska bära oss friska och skadefria hela livet.

Varför du ska välja personlig träning?

 • Du får konkret hjälp med att sätta realistiska mål samt stöd i att uppnå dem.
 • Din träning individanpassas och skräddarsys efter just dina behov.
 • Du når dina mål snabbare.
 • Du minskar risken för skador.
 • Du får hjälp med att utöva dina övningar tekniskt rätt för större effektivitet.
 • Du utvecklar ditt tankesätt samt ökar din kunskap gällande träning.
 • Det är större chans att din bokade träning faktiskt blir av.
 • Du effektiviserar din träning och sparar tid.
 • Du får odelad uppmärksamhet, blir peppad och har roligt.
 

Vill du veta mer? Kontakta mig för kostnadsfri konsultation.

Om mig, Jonas Brandt

Träningen har alltid varit en stor del av mitt liv. Redan som ung valde jag att kombinera fotbollen med kampsport för att utvecklas som fotbollsspelare. Kampsporten gav mig nya utmaningar och nya mål. Styrketräningen blev ett allt mer frekvent inslag i min strävan att bli bättre både inom sporten men även i mitt mål att bli mitt bästa jag.  Jag har alltid ansett att helhetstänk och variation är viktiga delar för hållbar och lyckad träning och för att utvecklas som individ. Under min tid som instruktör på gym insåg jag att jag ville ge ännu mer till den enskilda individen. Detta gjorde att jag valde att utbilda mig till personlig tränare.

Mina år i branschen har lärt mig mycket om mig själv och denna erfarenhet har varit extra viktig för mig i mitt arbete med andra människor. Jag är duktig på att se mina kunders individuella helhet och jag brukar främst uppskattas för mitt starka driv och engagemang.

Träning är glädje för mig och detta vill jag ska smitta av sig på mina kunder.

Dina mål är mina mål. Varmt välkommen att påbörja din träningsresa med mig!